Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Λυκόφρων

Σελίδες: [1] 2 3 ... 318
1
Νέα της Πύλης / Απ: Δέκα Χρόνια 12830.gr!
« στις: 09 Νοέμβριος 2015, 14:49:17 »
Οι εργασίες προχωράνε αν και όχι με συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Από τη μία υπάρχει μπόλικο υλικό από το παλιό site το οποίο δεν έχει ακόμα μεταφερθεί.
Από την άλλη, το κομμάτι που έχει ανέβει χρειάζεται ενέργειες για να "στρώσει".

Το αποτέλεσμα είναι πως δεν μπορώ να πω πότε θα γίνει και τι.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως, αν μια από τις επόμενες μέρες δείτε το "Άλσος" να έχει κατεβάσει τα ρολά για συντήρηση, μην τρομάξετε!

Θα είναι για καλό.  :)

2
Κοίτα, τα περισσότερα από τα προβλήματα συνεννόησης είναι θέματα «ελέφαντα στο δωμάτιο». Αυτό που λες δηλαδή πως οι θνητοί έχουμε τα όριά μας. Ο καθένας μας πιάνει διαφορετικά τμήματα του "ελέφαντα". Εγώ απλώς αναφέρω τι... πιάνω εδώ που είμαι.  :)

3
Νομίζω πως όποιος απαιτεί κάτι από τους άλλους - πρώτα πρέπει να το απαιτεί από τον εαυτό του.

Εδώ υπάρχει λοιπόν μια βασική παρανόηση με μεγάλες προεκτάσεις στην αντίληψη περί πολιτικής: πως το κράτος είναι μια οντότητα αυθύπαρκτη και χωριστή από τους πολίτες που το απαρτίζουν. Το σωστό είναι πως το κράτος είναι συλλογική έκφραση της κοινότητας που το απαρτίζει - τουλάχιστον αυτό είναι το δέον.

Άρα, από τον εαυτό μας το ζητάμε.

4
Μπήκε στο πρωτοσέλιδο - χρεωμένο σε σένα φυσικά. Ξέρεις, θα μπορούσες να το έχεις ανεβάσει κι εσύ. Δεν μπόρεσες ή δε δοκίμασες; Μιλάτε, καινούργιο είναι το σύστημα, πρέπει να το στρώσουμε.

5
Αλλα παρακατω σαν να με ρωτας να σου εξηγησω κατι?
Δηλαδη σε ενδιαφερει κατι αλλο ας πουμε??
Αν ναι ,και αν ρωτας τοτε η απαντηση, καταρχην και με πιθανοτητα (50+χ>0)%,

Όχι, απλώς το είπα ως παράδειγμα για το ότι το βλέπω διαφορετικά. Η γεωμορφολογία για σένα είναι επαρκής απόδειξη, ενώ εγώ το ψάχνω αλλιώς. Όπως επίσης θεωρώ πως δεν είναι απαραίτητο να έχει φύλο ο πλανήτης μας ή θα μπορούσε να είναι και τα δύο (δηλ. να εκφράζεται αρσενικά ή θηλυκά σε διαφορετικούς τομείς).

6
Φίλε jimakoskx,

σέβομαι απόλυτα τη διαδικασία της αφύπνισής σου και τα όσα σου αποκαλύπτονται μέσω αυτής. Γι' αυτό μην έχεις καμία αμφιβολία.

Περιμένω να καταλάβεις πως, από μέρους μου, βρίσκομαι σε ένα μονοπάτι όπου ο Χριστός/Ιησούς δεν υπάρχει, δε χρειάζεται να υπάρχει, μου είναι αδιάφορος. Μπορεί να σου κάνει εντύπωση, ωστόσο θυμίσου πως για τον καθένα ο δρόμος είναι διαφορετικός. Επειδή είμαι σε διαφορετικό δρόμο, δεν μπορώ να προσεγγίσω τα γραφόμενά σου, είναι γραμμένα από τελείως διαφορετική οπτική γωνία από τη δική μου.

(Ας πούμε, για ποιο λόγο η Γαία να είναι Άνδρας και να μην είναι Γυναίκα; )

Σε χαιρετώ.

7
Για τους χριστιανούς, υπάρχει κράτος. Οι υπόλοιποι, ας γίνουν εθελοντές.

Eidimon, αν θυμάμαι καλά σου το έχω ξαναπεί: από τη στιγμή που στην Ελλάδα ο εθελοντισμός δεν είναι διαδεδομένος, το να απαιτείς από μια ομάδα να κινητοποιηθεί εθελοντικά, να κάνει δηλαδή ό,τι δεν κάνει όλη η υπόλοιπη χώρα, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Δεύτερον, το επαναλαμβάνω (διότι σου το έχω πει κι επιμένεις να το αγνοείς): σε δημόσιο χώρο και μάλιστα αρχαιολογικό, δεν μπορείς να έρθεις από το πουθενά, να δηλώσεις εθελοντής κι αμέσως να αναλάβεις. Υπάρχουν διαδικασίες και, μέχρις ενός σημείου, ευτυχώς που υπάρχουν, γιατί στην τελική οι αρχαιοκάπηλοι της περιοχής άνετα διοργανώνουν ένα δίκτυο «εθελοντών». Γι'αυτό το λόγο (υποτίθεται πως) υπάρχει κράτος, για να αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις.

Υπάρχουν και κάποιες υποθέσεις στις οποίες ο εθελοντισμός ΔΕΝ είναι λύση.

8
Νέα της Πύλης / Απ: Δέκα Χρόνια 12830.gr!
« στις: 29 Οκτώβριος 2015, 11:34:09 »
Γεια σας. Όπως πιθανότατα έχετε δει, η νέα πλατφόρμα έχει ανέβει. Ήταν μια απαιτητική διαδικασία η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί. Μπείτε άφοβα, προσέχετε μόνο τους τοίχους μην τυχόν και δεν έχει στεγνώσει το χρώμα  :P

Οποιοδήποτε πρόβλημα μη διστάσετε να το αναφέρετε, θα μας βοηθήσετε.

Τώρα, επειδή το προηγούμενο site είχε μεγάλο όγκο πληροφορίας, όπως καταλαβαίνετε λείπουν κομμάτια από το παλιό site τα οποία θα επανέλθουν σταδιακά.

Κανονικά, τα παλιά μέλη θα πρέπει να μπορούν να συνδεθούν στο site με το παλιό τους password ή, τουλάχιστον, θα μπορούν να κάνουν ανάκτησή του. Όμως, τα μέλη του φόρουμ που γράφτηκαν από κάποια ημερομηνία (την οποία δε θυμάμαι) και ύστερα, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο site (τεχνικοί λόγοι γαρ).

Για ποιο λόγο να κάνετε εγγραφή στο site; Για να μπορείτε να μας στέλνετε άρθρα και να σχολιάζετε τα υπάρχοντα.

Παρεμπιπτόντως περιμένουμε τις προτάσεις σας για το είδος των ειδήσεων και για το αν σας βολεύει ή όχι το σύστημα σχολιασμού.

 :)

9
Νέα της Πύλης / Δέκα Χρόνια 12830.gr!
« στις: 25 Αύγουστος 2015, 13:56:25 »
Σύμφωνα με τα αρχεία, η πρώτη είδηση που δημοσιεύτηκε από τον παρόντα ιστότοπο, έχει χρονολογία  Αυγούστου 2005. Η είδηση αυτή ήταν μέρος μιας πρώτης δέσμης ειδήσεων που μπήκε για να εξυπηρετήσει την επίσημη πρώτη του νέου - τότε - ιστοτόπου.

Κι όπως βλέπω στα αρχεία, ο ιστότοπος τέθηκε online την Τρίτη, 30 Αυγούστου. Το οποίο σημαίνει πως, την Κυριακή, κλείνουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας, κάτι που μας κάνει έναν από τους αρχαιότερους ( :P ) ιστοτόπους για την Ελληνική Θρησκεία.

Βγήκαμε λοιπόν το 2005 με τον τολμηρό τίτλο "το Portal της Ελληνικής Θρησκείας" και, μπορώ να το καυχηθώ, ήμασταν μπροστά από την εποχή μας. Πέντε ολόκληρα χρόνια πριν εμφανιστούν τα πρώτα "ειδησεογραφικά μπλογκς", κάναμε την αρχή καλύπτοντας το χώρο της Ελληνικής Θρησκείας κι ένα μέρος της "γειτονιάς" του. Κι είμαστε από τους ελάχιστους που τηρήσαμε στο ακέραιο δεοντολογικούς κανόνες που θα έπρεπε να είναι αυτονόητοι: φροντίζαμε πάντα να αναφέρουμε την πηγή της είδησης· πάντα διαχωρίζαμε την είδηση από την άποψη· και δεν κάναμε εκπτώσεις στην αξιοπιστία των ειδήσεων για να κερδίσουμε κλικ.

Τεχνολογικά, εκείνη την εποχή, βρισκόμασταν επίσης στην αιχμή, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:  ειδικευμένη αναζήτηση στα sites του χώρου, συνερανισμός των ιστολογίων που αναφέρονται στο χώρο, κατάλογο συνδέσμων, photo gallery κι άλλα πολλά.

Στα δέκα αυτά χρόνια, φυσικά, πολλά αλλάξανε.

Άλλαξε ο "χώρος". Οργανώσεις διαλύθηκαν, άλλες οργανώσεις συστάθηκαν.

Άλλαξε η αντιμετώπιση του κόσμου. Πλέον δεν είμαστε τα περίεργα εκείνα πλάσματα με τα τρία χέρια και τα δυο κεφάλια και, που και που, πετυχαίνει κανείς κι ένα ουδέτερο ρεπορτάζ στην τιβί.

Άλλαξε το ίντερνετ. Σήμερα, καθένας μπορεί να ανοίξει ένα "ειδησεογραφικό μπλογκ" τζάμπα και να κάνει την ίδια δουλειά με πολύ μικρότερο κόπο. Ως αποτέλεσμα, έχουμε πήξει σε ειδησεογραφικούς ιστοτόπους με τελείως αμφιλεγόμενο περιεχόμενο.

Άλλαξαν οι σύνδεσμοι. Την εποχή που ξεκινήσαμε, θεωρήσαμε σωστό πως δεν έπρεπε να αντιγράφουμε ολόκληρο το άρθρο, αλλά μόνο ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα και να παραπέμπουμε στην πηγή. Δε θεωρούσαμε σωστό να κλέβουμε τον κόπο των άλλων. Η επέλαση των ειδησεογραφικών μπλογκ κατήργησε, στην πράξη, αυτόν τον κανόνα. Αλλά και οι ίδιοι οι σύνδεσμοι, στο μεσοδιάστημα, έπαψαν να ισχύουν. Δεν έχουμε ξεχάσει ακόμα την περίπτωση της εφημερίδας "Τα Νέα" η οποία, σε μια στιγμή, πέταξε 11.000 συνδέσμους στο καλάθι των αχρήστων, αχρηστεύοντας κάθε παραπομπή προς αυτούς.

Άλλαξε η τεχνολογία. Πλέον, οι υπηρεσίες που προσφέραμε κι ήταν πρωτοπορία το 2005, σήμερα είναι μουσειακές. Παρένθεση, ας μου επιτραπεί εδώ να εκφράσω το μεγάλο θυμό μου για την πλατφόρμα που επιλέξαμε, το Joomla. Τότε φαινόταν η άριστη επιλογή. Έλα όμως που, κάθε φορά που ανανεωνόταν, έκανε τόσο χοντρές αλλαγές που, για να ανανεώσω τον ιστότοπο έπρεπε, πρακτικά, να τον στήσω από την αρχή. Και πάλι, δε θα λειτουργούσαν όλα μετά την ανανέωση. Τέλος παρένθεσης.

Τέλος, άλλαξαν κι οι υποχρεώσεις μας. Το 12830 ήταν ένα έργο το οποίο ξεκίνησε από δυο ανθρώπους με λίγες υποχρεώσεις και μπόλικη ανεμελιά. Δέκα χρόνια μετά, οι όροι έχουν αντιστραφεί.

Λίγο μετά τα δέκατα γενέθλιά του, το 12830.gr θα κλείσει.

Για λίγο.


Χρόνια τώρα, ο ιστότοπος χρειάζεται στήσιμο από την αρχή. Κι ήρθε η ώρα για να γίνει. Θέλουμε να μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε μια νέα πλατφόρμα, με καλύτερη διασυνδεσιμότητα σ' αυτά τα καινούργια, τα πως τα λένε, α, ναι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με νέους τρόπους αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας. Με καινούργιες υπηρεσίες. Τι στην ευχή, θα βγάλουμε ακόμα και app για κινητό αν μπορούμε. Χρειάζεται το χρόνο του. Και θα γίνει.

Τα άσχημα νέα έρχονται για το Άλσος. Τα φόρουμ στο ελληνικό ίντερνετ βρίσκονται γενικότερα σε πτώση. Το Άλσος, φαίνεται να έχει κάνει τον κύκλο του. Θα συνεχίσει να λειτουργεί για λίγες μέρες ακόμα (η τελευταία ημέρα λειτουργίας θα ανακοινωθεί έγκαιρα) και, μετά, θα κλειδώσει η δυνατότητα δημοσίευσης και θα παραμείνει ως αρχείο, αφού είναι κι αυτό ένα μικρό μέρος της ιστορίας του χώρου.

Τα καλά νέα είναι ότι η αλληλεπίδραση, η ζωτική δύναμη που κινούσε τον ιστότοπο, θα παραμείνει και θα αναζωογονηθεί. Με τη νέα πλατφόρμα θα είναι ανοιχτά τα σχόλια, και οι συζητήσεις που θα γεννηθούν από την ανταλλαγή κόσμιων, ευχόμαστε σχολίων. Ένας κύκλος κλείνει λοιπόν, ένας νέος ανοίγει.

Ευχαριστούμε τους καλούς φίλους που παραμείνανε στην παρέα μας ακόμα και σήμερα. Κι υποσχόμαστε πως η φάση της αναμονής για τον νέο ιστότοπο θα είναι σύντομη.

Δέκα χρόνια και συνεχίζουμε!

10
Χιούμορ - Χαλάρωση / Απ: Ανέκδοτα
« στις: 25 Αύγουστος 2015, 10:05:35 »
Ο Ιησούς, ο Μωυσής και ένας γεράκος παίζουν γκολφ.
...

Παλιό και αγαπημένο. Μου αρέσει όταν το πετυχαίνω γιατί ποτέ δε θυμάμαι τη σεκάνς της μπάλας του Πατρός.  :D

11
Πράγματι, είναι πολύ εύστοχο το επιχείρημα. Και κατάφωρη αδικία η απόρριψη της αίτησης. Ελπίζω κι εύχομαι να ανατραπεί η απόφαση και να αναγνωριστεί το ΥΣΕΕ που το αξίζει και το δικαιούται με το παραπάνω.

12
Βρε Ειδήμονα... Δε μας παρατάς λέω γω που δεν ήταν προσωπικό; Σε μένα αναφερόσουν. Πες την αλήθεια και μη ντρέπεσαι.

Κατά τα άλλα σου έδωσα πηγή. Μη ζητάς και τα ρέστα... Ώφου!

13
Μάλιστα.

Αυτό που είχα κατά νου όταν έγραφα τα παραπάνω, ήταν η πληροφορία πως οι Εκκλησιάζουσες (και όχι οι Νεφέλες) είναι παρωδία της Πολιτείας του Πλάτωνα. Την πληροφορία αυτή την διάβασα στις εισαγωγικές σημειώσεις από τις Εκκλησιάζουσες, εκδόσεις Πάπυρος, 1975, επιμέλεια κάποιου Νικ. Φίλλιπα.

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις

α) ο Νικ. Φίλλιπας ήταν νεοπαγανιστής, άρα έγραφε βλακείες επειδή βρισκόταν στη σύγχιση των νεοπαγανιστών
β) ο Νικ. Φίλλιπας δεν ήταν νεοπαγανιστής, άρα, με την ίδια λογική1, η αντίληψη όσων δεν είναι νεοελληνοπαγανιστές είναι για τα κλάμματα - τι στην ευχή, φιλόλογος που εργαζόταν σε φημισμένο εκδοτικό οίκο, δεν μπορούσε να τσεκάρει τις χρονολογίες;Επί προσωπικού:

Έχω κουραστεί από αυτή την πάγια τακτική των περισσότερων που αντιπαρατίθενται μαζί μου, στη μανία τους να με... αποδομήσουν, να περνάνε τα λεγόμενά μου από τη μονταζιέρα προκειμένου να αποδείξουν πως έχω πει κάτι το οποίο δεν είπα. Παραθέτω:

είχε γίνει λαϊκό ανάγνωσμα, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο

"Αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο". Έξη ολόκληρες λέξεις έγραψα για να δείξω πως δεν κυριολεκτώ, απλώς εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ μια έκφραση που να το αποδίδει καλύτερα.

Και, ξέρετε κάτι; Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να το κάνω. Γράφω σε ένα φόρουμ για να περνάω ευχάριστα την ώρα μου και, παρεμπιπτόντως, θα μου ξεφύγει και κάτι στραβό, θα κάνω κι ένα λάθος γιατί πολύ απλά, πρώτον, είναι ανθρώπινο, δεύτερον, αν είναι ό,τι, μα ό,τι γράφω να το περνάω από χίλιους ελέγχους και εξοντωτικές διασταυρώσεις από πηγές, δε θα ήταν άρθρο σε φόρουμ, θα ήταν επιστημονική έρευνα για την οποία θα αμοιβόμουν και αντίστοιχα, ΟΚ;

Μένω όμως σε τούτο: όταν αναφέρεστε στα λεγόμενά μου, τουλάχιστον να αναφέρεστε σε αυτά που πραγματικά είπα, όχι αυτά που θα θέλατε να έχω πει. Μη βάζετε λόγια στο στόμα μου.1: "με την ίδια λογική" - η "λογική" του παραπάνω ποστ είναι
- Ο Λυκόφρων εδώ λέει βλακείες
- Άρα ο Λυκόφρων λέει πάντα βλακείες
- Ο Λυκόφρων είναι νεοπαγανιστής
- Άρα σίγουρα το διάβασε από άλλον νεοπαγανιστή
- Άρα όλοι οι νεοπαγανιστές βρίσκονται σε σύγχιση.

Άρα, αφού η αρχική πηγή από την οποία το διάβασα ΔΕΝ ήταν νεοπαγανιστική, συμπεραίνουμε το αντίθετο, πως όσοι ΔΕΝ είναι νεοπαγανιστές, βρίσκονται σε σύγχιση. Λογικό δεν είναι;

14
Δύσκολο το θέατρο Νο για τον ανυποψίαστο θεατή αλλά πραγματικά πιστεύω πως η Νέκυια σε Νο μπορεί να είναι πραγματικά ανατριχιαστική όπως της πρέπει και της αξίζει. Εξαιρετική ιδέα!

15
Το πέτυχα, και θυμήθηκα αυτά που λέγαμε για τις γάτες και τη διάδοση της πανούκλας στην Ευρώπη.

Σήμερα, μια νέα μελέτη λέει πως η τοξοπλάσμωση μπορεί να ευθύνεται για χαμηλότερες σχολικές επιδόσεις των παιδιών.

(για γαλλόφωνους)
http://www.metronews.fr/info/l-etude-sante-du-jour-votre-chat-peut-rendre-votre-enfant-stupide/mofb!d4gCkoZe5B9Ks/

16
ονομάζεις την Πόλη ''μΠόλη''

Όχι εγώ, αυτοί. Εγώ την ονομάζω... Ισταμπούλ!!!  :shedevil:  :ph34r:

, και αυτό να έκαναν πάλι κάτι θα έβρισκες να τους καταλογήσεις.

Δεν το αποκλείω!

17
Πολλές οι ευθύνες της Δύσης στην υπόθαλψη του τέρατος που λέγεται Daesh.

18
Ωχ... Αν λάβουμε υπόψη πως, κατά τις ανασκαφές, έσκαψαν και ΔΕΝ βρήκαν καλώδια...  :ph34r: ;D

19
Εξερευνήσεις / Απ: Τα γελαστά παιδιά...
« στις: 19 Μάιος 2015, 09:54:43 »
Δικαιολογημένα!  :)

20
Πάει πολύς καιρός που το διάβασα αυτό και δεν έχει ξεκολλήσει από το μυαλό μου.

Πως θα έμοιαζε μια τυπική μέρα αν, αντί να ασχολείται όλος ο κόσμος με το ποδόσφαιρο, ασχολιόταν με την αρχαιολογία;

Καταπληκτικό το κείμενο, αν και προσωπικά ένας τέτοιος κόσμος θα μου άρεσε πάρα πολύ!

Παράθεση
Firstly, imagine every time within a day that football is mentioned by someone else. Secondly, replace it with something that you don't want to hear about every day. Say... Archaeology. Then, think carefully about how an average day would pan out.

So, you awaken to the clock radio. It's 7AM. Just as you awaken, it's time for the news and archaeology already. Not news and other historical investigations, like library restorations or museum openings (unless there's another event happening), but just the news and archaelogy. Malaysian plane is still missing. Pistorius is still on trial. New dig announced in Giza. Ancient Mayan temple discovered. Exciting stuff.

Time for a bite to eat over the morning TV. More news. More archaeology. Yes, you are aware of what is up with the missing plane. Fine. Now the archaeology in video format. Video of people dusting off some skulls and bits of pottery. All well and good, but archaeology isn't your thing. It would be nice to hear about something else.

Even when it isn't archaeology season, the media follow noted archaeologists. They drive fast cars, date beautiful women, advertise fragrances, and sometimes they go to nightclubs and act in the worst possible way. Scandals erupt as the tabloids follow these new celebrities when they're not searching the past for answers. It is entirely possible you can recite the names of certain researchers, even if you don't pay attention to archaeology. You don't know what transfer season is, but you know that someone was transferred to a dig in Peru for a sum of money that could fund the London Underground for two whole days.

Out of the car at 8:55 and into work. What are the colleagues talking about, I wonder? Oh, Jones dropped a 3,890 year old pot and smashed it? What a useless wanker! Someone should do something unpleasant to him. And don't even ask about the unfortunate incident in Athens two years ago - you'll be there all day! Breaking a pillar like that! We don't talk about that here, mate. What? You don't want to discuss the finer points of the prevalence of phallic imagery in Pompeii? Is there something wrong with you?

The drive home from work. Every thirty minutes, no matter the station, someone mentions the archaeology. Best sit in silence. Drive past a huge billboard with a black and white picture of a rakishly handsome archaeologist draped over an impossibly beautiful woman. He's winking at you. Trowel in his left hand, supermodel in the right. Jurassic, by Calvin Klein.

And now the pub. A nice pub with a beer garden. Posters in the windows. LIVE EXCAVATION AT THE VALLEY OF THE KINGS! All of it on a huge TV with the volume up too loud. Drunken people yelling at the screen. "SEND IT FOR CARBON DATING, YOU USELESS ***K!" "WHAT ARE YOU ON, MATE? DUST THE ANCIENT MEDALLION GENTLY! SMELTING METHODS OF THE TIME PRODUCED VERY SOFT AND IMPURE METALS EASILY PRONE TO DISFIGURATION!" All this from two men out of a crowd of twenty. One lousy drunken idiot and his chum ruin the image of other archaeology fans. Carbon dating report from the lab updates on TV, read by a man employed because they've been following the beautiful science since they were a boy. The drunk chimes in again. "WHAT PHARAOH'S REIGN DID YOU SAY? DO YOU KNOW WHAT THIS SAYS ABOUT THE UNDERPINNINGS OF OUR THEORY OF AGRICULTURAL DEVELOPMENT OF 4TH BC EGYPT? GET IN, MATE!" A cheer cascades through the building and you can only wonder why.

Best go home and avoid anyone who might be drinking and singing. You once met a disagreeable chap who threatened to beat you up because you didn't watch the archaeology. "Not a late paleolithic era supporter are you? Think you're better than me? I'll have you, you scrawny tw*t!"

To bed. To repeat the cycle tomorrow. The inescapable, inevitability that wherever you go, someone, somewhere, is just dying to talk to you about the archaeology.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 318