processSite Logo

Ρητά

Ἀγάπα τὰ τοῦ πλησίου σου καὶ τήρει ὡς τὰ σαυτοῦ.
Κλεόβουλος Εὐαγόρου Λίνδιος

Γρήγορη αναζήτηση

Ὁ Τρόπος τῆς Παγκόσμιας Κακίας! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013 01:32

Πιστεύει κάποιος ὅτι θὰ ἐπιλυθεῖ τὸ ὄντως σοβαρὸ πρόβλημα μὲ αὐτὸν τὸν τρόπο;

Λύθηκε ἔτσι τὸ πρόβλημα τῶν ναρκωτικῶν, μὲ τὸ ὁποῖο ἡ πορνεία εἶναι πολλὲς φορὲς ἀλληλένδετη; Μάλιστα αὐτοὶ ποὺ ζητοῦν ἀποποινικοποίησι τῆς χρήσεως ναρκωτικῶν, θέλουν ποινικοποίησι τῆς συνευρέσεως!

Βεβαίως ὑπάρχει τὸ ἰδανικὸ τῆς Σπάρτης! Στὴν ὁποία παρ'ὅλες τὶς διαστρεβλώσεις ἡ Ἀφροδίτη καὶ ὁ Ἔρως ἦταν θεοὶ καὶ ὄχι κακοὶ δαίμονες! Μία ἐποχή, ὅπου δὲν μισοῦσαν αὐτὴν τὴν ζωὴ καὶ οὔτε ἔψαχναν Μεσσίες, οὔτε αὐτοχριζόντουσαν τέτοιοι.

Τὰ ταξίδια πρὸς τὴν Ταϋλάνδη γιὰ παράδειγμα θὰ ποινικοποιηθοῦν, ὅπως κάνει τὸ Ἰράν;

Προφανῶς οἱ ζάμπλουτοι ὅπως ὁ Σόρος, ὁ Μέρντοχ καὶ ἄλλοι λιγότερο γνωστοί, ἐξαιροῦνται ὅταν παντρεύονται γυναῖκες μισὸν αἰῶνα νεώτερες, ἀφοῦ τοὺς ἐρωτεύονται γιὰ τὴν ἀγαθότητα τοῦ χαρακτῆρός τους.

Ἀφορμὴ στάθηκε ἡ παρακάτω εἰδησι, τμῆμα τῆς ὁποίας παρατίθεται παρακάτω, ἐν ᾧ ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

Αδίκημα θα θεωρείται στη Γαλλία η ερωτική συνεύρεση με ιερόδουλες, αν εγκριθεί το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Το σχετικό άρθρο ορίζει την επιβολή προστίμου 1.500 ευρώ και το διπλάσιο (3.000 ευρώ) εάν υποπέσει κάποιος ξανά στο ίδιο αδίκημα. Παράλληλα οι παραβάτες θα αναγκάζονται να παρακολουθήσουν σεμινάριο ευαισθητοποίησης, παρόμοιο με εκείνο για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ που παρακολουθούν όσοι συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι.

Το νομοσχέδιο, το οποίο έχει αρκετές πιθανότητες να υπερψηφιστεί, περιέχει περισσότερα από 20 άρθρα, τα οποία αφορούν στην εξάρθρωση ξένων δικτύων εκμετάλλευσης γυναικών αλλά και στην παροχή βοήθειας προς ιερόδουλες που επιθυμούν να σταματήσουν το επάγγελμα.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013 01:35
 
Δεν τον έγραφαν «Δημήτρη» γιατί δεν άλλαξε θρησκεία... PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 18:32

Λευκωσία: Την άρνηση της Επαρχιακής Διοίκησης Κερύνειας να τον αποδεχτεί ως «Δημήτρη» αντιμετώπισε Τουρκοκύπριος, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε και προχώρησε σε ένορκο δήλωση αλλάζοντας το όνομα του από τουρκικό σε ελληνικό. Μάλιστα αιτία για την άρνηση της Επαρχιακής Διοίκησης να του εκδώσει το σχετικό πιστοποιητικό γεννήσεως ήταν το γεγονός ότι δεν είναι χριστιανός. Αποτέλεσμα ήταν ο Τουρκοκύπριος να καταφύγει στην Αρχή κατά των Διακρίσεων ζητώντας βοήθεια. Όπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεση της Αρχής, ο Τουρκοκύπριος από το 2008 αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του σε «Δημήτρης Αλεξίου» και «στο πλαίσιο αυτό, έκανε σχετική ένορκο δήλωση και, όπως ανέφερε, από το 2009 όλα τα επίσημα έγγραφά του στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρουν το νέο του όνομα». Επίσης τον Αύγουστο του 2010 έκανε ένορκη δήλωση για αλλαγή του ονόματός του και ενώπιον κυπριακού δικαστηρίου. 

Ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

Ὅσο μένουμε Ῥωμῃοί, δὲν θὰ δοῦμε προκοπή.

 
25 φορὲς τὴν περιουσία της ζητᾷ ὡς λύτρα ἡ Ἐκκλησία! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 18:00

Αλλωστε ήταν σαφείς οι αιχμές του κ. Ιερώνυμου στην ομιλία του προς την ιεραρχία: «Επιτέλους, ας αναλογιστούμε τις μεγάλες ευθύνες μας στο θέμα της χρηστής διαχείρισης».

Ο δεύτερος στόχος είναι η λεπτομερής καταγραφή των οικονομικών της Εκκλησίας μέσα στην επόμενη τριετία. «Η θέση μας είναι δεινή» διαπίστωσε ο κ. Ιερώνυμος, έχοντας υπόψη ότι από το 2008 η Εκκλησία δεν λαμβάνει μέρισμα από τις μετοχές της στην Εθνική, ενώ δεν είναι πλέον εύκολες ούτε ιδιαίτερα αποδοτικές οι μισθώσεις των ακινήτων της. Ετσι, η καταγραφή αναμένεται ότι θα επιβεβαιώσει το ελλειμματικό ταμείο, αποτελώντας «όπλο» της Εκκλησίας στο ενδεχόμενο διακοπής της μισθοδοσίας από το Κράτος. Ως ύστατο μέτρο, η Εκκλησία δηλώνει ότι θα ζητήσει επιστροφή των ακινήτων που έχει προσφέρει στο Δημόσιο σε κρίσιμες στιγμές του ελληνικού κράτος, όπως σε ακτήμονες το 1922 και το 1952. Τα 90 αυτά χρόνια η Εκκλησία παραχώρησε στο κράτος το 96% της ακίνητης περιουσίας της.

Ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

Γιὰ τὴν τωρινὴ περιουσία της ἐδῶ.

Ἀφοῦ μέχρι τὸ 2012 ...παραχωροῦσε στὸ κράτος τὴν περιουσία της συνεχῶς, ἡ Ἐκκλησία θέλει νὰ πάρῃ 25πλάσια τὴν τωρινὴ περιουσία της.

 
Χριστιανοὶ καὶ Ἰσλάμ τὶς ἴδιες ἠθικὲς ἀξίες PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 15:34
Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος συνεχάρη σήμερα τον Πρόεδρο της Κεντρική Πνευματικής Διεύθυνσης Μουσουλμάνων Ρωσίας ανώτατο μουφτή Ταλγκάτ Τατζουντίν για τη 225η επέτειο αυτής της οργάνωσης και εξέφρασε προθυμία για συνεργασία με τις μουσουλμανικές κοινότητες στο έργο της διαφύλαξης στην κοινωνία των ηθικών αξιών.
Διαβάστε ὁλόκληρο τὸ κείμενο ἐδῶ.
Ἀπὸ τὸ πάνω κείμενο φαίνεται τὸ διπλὸ παιγνίδι τῶν Ἐξουσιαστῶν. Θέλουν τοὺς Μουσουλμάνους φτωχούς καὶ  περιθωριοποιημένους γιὰ νὰ παραμένουν φανατικοί, ὥστε νὰ τοὺς ἔχουν σὰν ἀνάχωμα στὴν περαιτέρω κοινωνικὴ φιλελευθεροποίησι τῆς Εὐρώπης καὶ παράλληλα νὰ δημιουργοῦν φαινόμενα διπολισμοῦ, ὥστε νὰ ἔχουμε σύνταξι ἀτόμων ἀδιάφορων θρησκευτικῶς μὲ τὸν Χριστιανισμό.
 
Μόνος στόχος ἡ σπίλωσι τῆς Ἑλληνικῆς Ἐθνικῆς Θρησκείας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 14:31

Στὴν παρακάτω ταινία στὴν στιγμὴ 10:35, ἕνας δημοσιογράφος διαφημίζων βιβλίο συναδέλφου του, παρουσιάζει τὴν Ἑλληνικὴ Ἐθνικὴ Θρησκεία ὡς στοιχεῖο τοῦ Ναζισμοῦ χωρὶς νὰ τοῦ ἔρχεται στὸν νοῦ ἄλλο στοιχεῖο.

Γιὰ τὴν ταινία πατήστε ἐδῶ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 14:33
 
Βαρθολομαίος: Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Κεμάλ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 00:33

Βεβαίως οἱ πατριδοκάπηλοι θὰ σπεύσουν νὰ τὸν δικαιολογήσουν, τὸν συνεχιστὴ τοῦ Σχολαρίου:

«Νοιώθουμε χαρά που επισκεπτόμαστε την ανακαινισμένη οικία στη Θεσσαλονίκη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ατατούρκ. Ευχόμενοι, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του, ικετεύουμε τον Μεγαλοδύναμο, οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα και ο λόγος του «Ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στην Οικουμένη» όσο περνάει ο χρόνος να γίνεται πραγματικότητα. Με τις ευλογίες μας» έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών πριν αναχωρήσει, ο κ. Βαρθολομαίος.

Ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

 
Η γύρη μας απάντησε: Γιατί εξαφανίστηκαν οι ανθρώπινοι πολιτισμοί PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 13:24

"Μέσα σε μια μικρή περίοδο ολόκληρος ο κόσμος της Εποχής του Χαλκού κατέρρευσε" εξηγεί ο Israel Finkelstein, αρχαιολόγος του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας του Τελ Αβίβ, επικεφαλής της μελέτης. "Η Αυτοκρατορία των Χετταίων, η Αίγυπτος των Φαραώ, ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός, το βασίλειο που ανθούσε τότε στο νησί της Κύπρου, οι σπουδαίες εμπορικές πόλεις των ακτών της σημερινής Συρίας, η Κανάα όλες εξαφανίστηκαν", προσθέτει.

Γιατί λοιπόν εξαφανίστηκαν αυτοί οι ανθρώπινοι πολιτισμοί;

Η γύρη... μίλησε: ήταν η ξηρασία ή μάλλον μια σειρά από περιόδους ξηρασίας 150 ετών περίπου που ξεκίνησε το 1.250 π.Χ. Οι κόκκοι της γύρης είναι το "δακτυλικό αποτύπωμα των φυτών". Είναι μοναδικοί ως προς τις ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν τους επιστήμονες να ανασκευάσουν όχι μόνον τη βλάστηση παλαιότερων εποχών αλλά και τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Διαβάστε ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 493

Τηλέγραφος

Ελληνικό Ημερολόγιο

Λυκο/φωνίες

  • Ώστε ψάχνεις που πήγαν οι έντιμοι πολιτικοί;
    Ψηφοφόρε μου… Σ’ ακούω που μονίμως παραπονούμενος μου βγαίνεις. Δεν υπάρχουν, λες, τίμιοι πολιτικοί. Δεν υπήρξαν ποτέ λες. Δεν είναι κανένας τους. Είναι αλήθεια πως ένα μικρό δίκιο το έχεις. Είναι όμως εξίσου αλήθεια πως αυτό το πρόσεξες τα τελευταία χρόνια. … Continue reading
© 2014 12830.gr: Το portal για την Ελληνική Θρησκεία
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.