processSite Logo

Ρητά

εὔθυναν ἑτέρους ἀξιῶν διδόναι καὶ αὐτὸς ὕπεχε
Σόλων Ἐξηκεστίδου Ἀθηναῖος

Γρήγορη αναζήτηση

Δεύτερη έκκληση για προσφορά αίματος για τη Μαρία PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2014 21:49

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014


Δεύτερη έκκληση για προσφορά αίματος για τη Μαρία, παρακαλώ βοηθήστε και ενημερώστε
Η παρακάτω ανακοίνωση από τους συγγενείς της Μαρίας δόθηκε στη δημοσιότητα, παρακαλώ όποιον διαβάζει να αναμεταδώσει και να βοηθήσει:
Καλημέρα σε όλους σας,θα ήθελα να ενημερώσω ότι χρειαζόμαστε πάλι αίμα για την θεραπεια .
Όποιο παιδι έχει 0 θετικό η άλλη ομάδα μπορει να δωσει ωστε να μπορούμε να κάνουμε και ανταλλαγή με αλλά νοσοκομεία.
Στο όνομα Κολoκούρη Μαρία του Νεαρχού και της Παγωνας.νοσοκομείο Αλεξάνδρας .Λούρου 1 .
Μετάβαση με το μετρο, σταση μέγαρο μουσικής. Τμήμα αιμοδοσίας 210.3381195. και 2107780300 από τις 09.00 μέχρι τις 13.30 Δευτέρα με Παρασκευή.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την στήριξη σας.
Μαρία ,Νικος, Αντώνιος - Νέαρχος

Ἡ ἀνάρτησι ἀπὸ ἐδῶ.

Πρώτη ἔκκλησις ἐδῶ.

 
Πῶς συνδυάζονται οἱ εἰδήσεις; PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 15:45

Εἶναι ἀκόμη μία εἴδησι πολιτικῶν παιγνιδιῶν, ὅπου οἱ νοήμονες ἀδιαφοροῦν συνηθισμένοι στὴν προσβολὴ τῆς νοημοσύνης τους, ἀλλὰ μία μεγάλη μερίδα συμπολιτῶν  μας ἔχει ἐπιλέξει νὰ εἶναι ποίμνιο, ὐπάκουοι στὰ κελεύσματα τῶν θρῃσκευτικῶν ἡγετῶν τους. Πρόσφατα γεγονότα ἔχουμε μὲ τὸν βουλευτὴ Καστοριᾶς καὶ τὸν Γέροντα "Παστίτσιο", ὁ  "γέρων" ἐκὼν ἄκων προστίθεται "σ'αυτούς". Τὸν ἐνδιαφέρον ἑστιάζεται κυρίως ἐδῶ, καὶ πῶς διαπλέκονται τὰ γεγονότα; Ἔχουμε μία παράταξι ἠ ὀποία πιέζεται νὰ πιέσῃ τὴν ἀντίπαλη νὰ συμμορφωθῇ στὸ διπολικὸ σύστημα, ἔχουμε τὴν Ἐκκλησία ἠ ὀποία τοὐλάχιστον ἀδιαφορεῖ γιὰ ὄλα καὶ θέλει νὰ ἐλέγξῃ ἀκόμη περισσότερο τὸν καινούργιο πόλο ἐξουσίας. Ἡ συμπεριφορὰ τῆς Χριστιανικῆς Ἐκκλησίας καὶ ἡ ἀνάμιξί της στὰ πολιτικὰ γεγονότα ἐνδιαφέρει πρωτίστως.

 
«Γέρων Παστίτσιος»: Φυλάκιση 10 μηνών PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 15:20

«Ηταν από την αρχή φανερό ότι το δικαστήριο δεν ήταν πρόθυμο να πειστεί από τα επιχειρήματά μου. Οι δικαστές ήταν πολύ επιθετικοί, έδειχναν να μη θέλουν να καταλάβουν το νόημα της σελίδας. Το χαρακτήρισαν εμμονικό, προσβλητικό». Αυτά λέει στην «Κ» ο 27χρονος Φίλιππος Λοΐζος, υπάλληλος ιχθυοτροφείου και δημιουργός της δημοφιλούς σελίδας στο facebook «Γέρων Παστίτσιος», λίγη ώρα μετά την πρωτοφανή απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που τον καταδίκασε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή για εξύβριση θρησκεύματος κατ’ εξακολούθηση.

Η δίωξη περί εξύβρισης των θείων τού είχε ασκηθεί έπειτα από ερώτηση στη Βουλή που είχε καταθέσει το 2012 ο (σήμερα προφυλακισμένος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης) βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Στην ερώτηση υποστήριζε ότι ο δημιουργός της σελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» «υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να ευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο».

Ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

 
Ἡ Ἐκκλησία ἐπιτίθεται στὸ Κοινοβουλευτικὸ Πολίτευμα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Δευτέρα, 06 Ιανουάριος 2014 16:22

Ἄλλο ἕνα παράδειγμα δυσσεβείας τῆς Ἐκκλησίας πρὸς τὸ Πολίτευμα καὶ τὴν θέλησι τοῦ ἐκλογικοῦ σώματος. Ἠ Ἐκκλησία δὲν συμβιβάζεται παρὰ μόνον μὲ τὴν Θεοκρατία.
Ἡ Ἐκκλησία καταδικάζει γενικῶς τὴν συμμετοχὴ στὸ καρναβάλι καὶ ὁτιδήποτε θυμίζει Βακχικὴ Λατρεία, ὁπότε εἶναι φανερὸς ὁ στόχος τῆς δῆθεν ἐνοχλήσεώς της. Ἄλλωστε ὅλοι ἔχουμε καθημερινὲς ἐμπειρίες τῆς στοχοποιήσεως πολιτῶν μὲ ψευδεῖς κατηγορίες ἀπὸ ὠργανωμένους χριστιανούς.
Ἡ Ἐκκλησία κάνει ἐπίδειξι δυνάμεως καὶ προσπάθεια χειραγωγήσεως χρησιμοποιῶντας τὴν τακτικὴ τοῦ καρότου καὶ τοῦ μαστιγίου.
Νὰ καταλάβουν οἱ πολιτικοὶ ἐπιτέλους ὅτι καλύτερα εἶναι νὰ ἔχῃς τὴν Ἐκκλησία ἐχθρό, παρὰ πάνω στὸ κεφάλι, γιατί τὰ θέλει ὄλα καὶ ἀκόμη περισσότερα καὶ δὲν σταματᾷ νὰ ἐκφοβίζει ποτέ. Ὅποιος συμπορεύτηκε μὲ τὴν Ἐκκλησία ἔχασε τὰ πάντα καὶ δὲν κέρδισε τὸ παραμικρό.
Νὰ θυμίσουμε ὅτι ἐν ἐνεργείᾳ δήμαρχος ἐκλέχθηκε παρὰ τὸν πόλεμο τοπικοῦ ἱεράρχη.

Τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 22:52
 
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ! ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Κυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 13:35

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ! ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ!

Αυτή η γυναίκα, χρειάζεται τη βοήθειά όλων σας!
Η Μαρία Κολοκούρη, καλή σύζυγος και νέα μητέρα ενός τετράχρονου παιδιού αντιμετωπίζει μέσα από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα των Αθηνών,με θάρρος και πείσμα τη λευχαιμία και όλες τις επιπλοκές που αυτή η ασθένεια προκαλεί. Είναι ένας αγώνας ζωής, και σας καλούμε να τη στηρίξουμε έμπρακτα για όσο κρατήσει. Αυτές τις ημέρες, και άγνωστο για πόσο ακόμη, χρειάζεται αίμα για μεταγγίσεις ώστε να κρατηθεί στη ζωή καθώς αντιμετωπίζει δύσκολες και θανάσιμες επιπλοκές. Το αίμα που χρειάζεται η Μαρία είναι 0 ρέζους + και ακόμη πιο συγκεκριμένα αναζητείται μία υπό-ομάδα, η 0+ cE K- , η οποία δυστυχώς είναι δύσκολο να εντοπιστεί και για αυτό κάθε αιμοδότης με 0 ρέζους θετικό είναι αναγκαίο να προσέλθει! Έως αυτή τη στιγμή, Σάββατο 4/1, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε αίμα έως και την Τρίτη 7 Ιανουαρίου. Χρειάζονται 3 δυσεύρετες φιάλες αίμα ημερησίως για να αντέξει ο οργανισμός της. Μαζί να τη στηρίξουμε, και καλώς εχόντων των πραγμάτων, ΚΑΙ στη συνέχεια όταν μπορεί να χρειαστεί αιμοπετάλια καθώς και μόσχευμα μυελού των οστών. Είναι η Αξιοπρέπεια που θα προσφέρουμε, είναι κάθε αιμοδότης μία ακόμη πιθανότητα να προσφέρουμε στην Μαρία ώστε να παλέψει. Σας καλούμε όλους λοιπόν να προσφέρετε ελάχιστο από τον χρόνο σας και να προσφέρετε αίμα, να βρείτε άλλους αιμοδότες αν δεν μπορείτε οι ίδιοι , καθώς επίσης και να προσφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάθε βοήθεια που μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον. Μην αφήσουμε μία οικογένεια νέων ανθρώπων μόνους και αβοήθητους. Είναι ζήτημα Τιμής, είναι ζήτημα ανθρωπιάς. Μπορείτε να προσέλθετε στα κέντρα αιμοδοσίας των Αθηνών και κυρίως στα παρακάτω όπως ανακοινώνονται, αφού πρώτα καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και να κυλίσει άμεσα και ομαλά η διαδικασία. Απαραίτητο είναι να δηλώσετε ότι αίμα προσφέρεται για ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΧΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Τα νοσοκομεία που μπορείτε να επικοινωνείτε και να κλείσετε ραντεβού είναι:

1) ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28 ΑΘΗΝΑ Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100 Fax: 213-216-2898 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ΏΡΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 9.00 το πρωί, έως 13.30 το μεσημέρι

Όλοι, μπορούν να ενημερώνονται από τη σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο του Φ/Β για κάθε νέα εξέλιξη: https://www.facebook.com/groups/194814437385748/ Παρακαλούμε κρατήστε επαφή και να ενημερώνεστε καθημερινά.

Κατ'ἐξαίρεσι ἀπὸ ἄλλο ἱστολόγιο ἐδῶ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 19:11
 
Πάντως οὔτε Κρυπτοχριστιανοὶ εἶναι! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 23:40

Το Κοινωνικό, Οικονομικό και Πολιτιστικό Κέντρο Ερευνών (SEKAM- Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Araştırmalar Merkezi'nin) στην Τουρκία, αποκάλυψε τις έννοιες του «χάους» και της «σύγχυσης» που κατατρέχουν την τουρκική νεολαία και τονίζουν ότι η κατάσταση έχει φθάσει σε διαστάσεις που καθορίζονται ως σοβαρές.

Ποιο είναι το σοβαρό της υπόθεσης;

Ότι οι νέοι Τούρκοι παρότι που «δηλώνουν άθεοι, πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού, αλλά όχι στον Αλλάχ των μουσουλμάνων». Και αυτοί αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα του λαού, που δεν καθορίζει τους εαυτούς τους ως ‘ισλαμιστές’.

Η έρευνα από το SEKAM για τη νεολαία της Τουρκίας έδειξε ότι οι νέοι Τούρκοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ταυτότητας και προσδοκιών. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε 81 επαρχίες και 352 οικισμούς σε ένα ηλικιακό εύρος από 15 ως 28 ετών που είχε την ονομασία « Έκθεση για την τουρκική νεολαία-χαρακτηριστικά νεότητας, προβλήματα, ταυτότητες και προοπτικές».

Ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

Μία λύσι εἶναι αὐτή.

 
Πάντοτε ἦταν ὁμοφυλόφιλοι οἱ κληρικοί! Γιατί ἀποκαλύπτονται τώρα; PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ἀριστοκλῆς   
Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 20:01

Αυτό που προβληματίζει, ιδιαίτερα τα ανώτερα κλιμάκια της Εκκλησίας, είναι ο λόγος ή οι λόγοι πίσω από αυτό το ξέσπασμα σκανδάλων με πρωταγωνιστές κληρικούς. Σχεδόν κάθε δυο με τρεις μέρες δημοσιοποιείται μια διαφορετική περίπτωση κληρικού «εν αμαρτίαις περιπεσόντος». Πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή για οργανωμένο σχέδιο; Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η διαρροή αυτών των πληροφοριών είναι η αντίδραση συγκεκριμένων κύκλων που λειτουργούν εκδικητικά προς την Εκκλησία για το θέμα του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

Ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ.

Ἡ γνωστὴ χριστιανικὴ ὑποκρισία. Πάντοτε ἦταν ὁμοφυλόφιλοι οἱ κληρικοί, γιατί ἀποκαλύπτονται τώρα;

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 495

Τηλέγραφος

Ελληνικό Ημερολόγιο

Λυκο/φωνίες

  • Ώστε ψάχνεις που πήγαν οι έντιμοι πολιτικοί;
    Ψηφοφόρε μου… Σ’ ακούω που μονίμως παραπονούμενος μου βγαίνεις. Δεν υπάρχουν, λες, τίμιοι πολιτικοί. Δεν υπήρξαν ποτέ λες. Δεν είναι κανένας τους. Είναι αλήθεια πως ένα μικρό δίκιο το έχεις. Είναι όμως εξίσου αλήθεια πως αυτό το πρόσεξες τα τελευταία χρόνια. … Continue reading
© 2014 12830.gr: Το portal για την Ελληνική Θρησκεία
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.